Συνάντηση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΑΣΘ με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Σ.Σ.Μ.ΟΑΣΘ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Θεσσαλονίκη 11/7/21

Συνάντηση της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΑΣΘ με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ  Φώφη Γεννηματά

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησαν εκ μέρους του Σωματείου Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ ο Πρόεδρος του  Σωματείου, Ανέστης Πολυχρονίδης, και η Γεν. Γραμματέας, Κατερίνα Γκράτζιου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στην κ. Γεννηματά  παραδόθηκε φάκελλος με λεπτομερές υλικό για τις δράσεις του Σωματείου από την ίδρυση του μέχρι σήμερα και ακολούθησε πλήρης ενημέρωση για το ιστορικό της αντισυνταγματικής κρατικοποίησης του Οργανισμού χωρίς καμμία απολύτως αποζημίωση, αλλά και για τη σειρά των νομικών ενεργειών στις οποίες προέβησαν οι μέτοχοι μέσω του Σωματείου από το 2018 μέχρι σήμερα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην πεισματική άρνηση του κρατικού ΟΑΣΘ και του εποπτεύοντος Υπουργείου να παραδώσουν στους μετόχους – ως έχοντες έννομο συμφέρον – την Έκθεση Αποτίμησης της περιουσίας του Οργανισμού που έχει συντάξει Εταιρεία Ορκωτών Λογιστών, παρά τα διαδοχικά επίσημα αιτήματα που έχει καταθέσει το Σωματείο. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Σωματείου ζήτησαν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ στον αγώνα τους.

Από την πλευρά της, η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να διερευνήσει το θέμα σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομεάρχες του Κινήματος, κρατώντας ανοιχτή τη γραμμή επικοινωνίας με το Σωματείο και τους μετόχους.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΑΣΘ