Διαμαρτύρονται οι πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ

Μέλη του Σωματείου Συνεργασία Μετόχων του ΟΑΣΘ κάνουν λόγο για «καθεστώς Μαδούρο» και καταγγέλλουν τη «δήμευση των περιουσιών τους».

της Αρετής Τασούλα

Παράσταση διαμαρτυρίας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη του Σωματείου Συνεργασίας Μετόχων του ΟΑΣΘ κάνουν λόγο για «καθεστώς Μαδούρο» και καταγγέλλουν τη «δήμευση των περιουσιών τους».

«Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση» αναφέρει η αντιπρόεδρος του Σωματείου, Δέσποινα Στεφανίδου και σημειώνει πως με την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ «φόρτωσαν τον κάθε φορολογούμενο πολίτη με χρέη και δεν υπολόγισαν τις παράπλευρες απώλειες». «Χάνονται αρκετά έσοδα και από τις εισφορές που οι μέτοχοι κατέβαλαν κάθε μήνα στον ΕΦΚΑ αλλά και με τα εισιτήρια που δεν υπάρχει επίβλεψη. Μας λένε ότι κάθε μήνα το κράτος χάνει 1.5 εκατομμύριο ευρώ μόνο από τα εισιτήρια» υπογραμμίζει.

Τα μέλη φωνάζουν συνθήματα κατά της διοίκησης και του Στέλιου Παππά, αλλά και κατά του αρμόδιου υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη, ενώ ανέβηκαν και στον πρώτο όροφο του κτηρίου του Οργανισμού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

http://www.voria.gr/article/diamartironte-i-proin-metochi-tou-oasth-fotovid