Δημήτρης Σταμάτης: Για τη ΝΔ το θέμα του ΟΑΣΘ είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Θεσσαλονίκη

Σε συνέντευξή του στην  ιστοσελίδα freesunday στις 29 Ιουνίου 2019 υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός Δημήτρης Σταμάτης επεσήμανε τα εξής σε σχέση με τον ΟΑΣΘ:

 

«Η ΝΔ από την αρχή κατήγγειλε τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να κρατικοποιήσει τον ΟΑΣΘ. Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης χρειάζονταν βελτιώσεις, και μάλιστα σημαντικές, αλλά οι κ.κ. Τσίπρας και Σπίρτζης με τις επιλογές τους καταδίκασαν τους Θεσσαλονικείς σε μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία που δεν αξίζει σε κανέναν.

 

«Ας έρθει ο κ. Σπίρτζης να πάρει τον κ. Παππά και να ανέβουν σε ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Αν περάσει κανένα από τη στάση, αν σταματήσει όπως προβλέπεται και αν δεν χαλάσει στον δρόμο… Αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν στους δρόμους μόλις 250 λεωφορεία! Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη με τον ΟΑΣΘ και την αποκλειστική ευθύνη την έχει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Η ΝΔ επεξεργάζεται ένα συνολικό σχέδιο για τον ΟΑΣΘ, το οποίο ασφαλώς λαμβάνει υπόψη και τα δεδομένα που δημιουργούνται σε λίγους μήνες με την απελευθέρωση των αστικών συγκοινωνιών. Για τη ΝΔ το θέμα του ΟΑΣΘ είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Θεσσαλονίκη».