Γυναίκα λιποθύμησε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Γυναίκα λιποθύμησε μέσα στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ λόγω απίστευτης πίεσης από τον πολύ κόσμο.

Πατέρας μαθητή της Θεσσαλονίκης, εξιστορεί την ταλαιπωρία του γιου του μέχρι να φτάσει στο σχολείο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ. Μάλιστα , λόγω του συνωστισμού μία γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της  σύμφωνα -πάντα – με όσα αναφέρονται σε ανάρτηση του πατέρα στην ομάδα, ”Active Thessaloniki”.  Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, ” κάθε πρωί ο γιος μου πάει στο σχολείο χρησιμοποιώντας λεωφορείο. Σήμερα μου είπε ότι στο πρώτο λεωφορείο που πήγε να μπει δεν χώρεσε και αναγκαστικά περίμενε το επόμενο. Όταν ήρθε, κι αυτό ήταν γεμάτο και με χίλια ζόρια στριμώχτηκε γιατί ήδη είχε αργήσει… Μου είπε ότι άργησε να πάει γιατί (πέρα από την καθυστέρηση) στο λεωφορείο μια γυναίκα λιποθύμησε από την πολυκοσμία και περίμεναν το ασθενοφόρο. Αποφάσισε να κατεβεί και να πάει με τα πόδια”.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει ο χρήστης του facebook, στην ομάδα, ”Αctive Thessaloniki”.

Κάθε πρωί ο γιος μου πάει στο σχολείο χρησιμοποιώντας λεωφορείο…. Σήμερα μου είπε ότι στο πρώτο λεωφορείο που πήγε να μπει δεν χώρεσε και αναγκαστικά περίμενε το επόμενο. Όταν ήρθε, κι αυτό ήταν γεμάτο και με χίλια ζόρια στριμώχτηκε γιατί ήδη είχε αργήσει… Μου είπε ότι άργησε να πάει γιατί (πέρα από την καθυστέρηση) στο λεωφορείο μια γυναίκα λιποθύμησε από την πολυκοσμία και περίμεναν το ασθενοφόρο. Αποφάσισε να κατεβεί και να πάει με τα πόδια.
Το ίδιο γίνεται πολλές φορές και στην επιστροφή…

Προσωπικά αποφεύγω τα λεωφορεία, όχι από σνομπισμό αλλά προτιμώ αν θέλω να κατέβω στο κέντρο να πάρω το αυτοκίνητο και να το αφήσω σε κάποιο πάρκινγκ. Και μόνο στην υποψία του στριμώγματος, αισθάνομαι κάπως…. Ελπίζω, όπως όλοι μας πιστεύω, όταν ξεκινήσει η λειτουργία του Μετρό να δούμε πραγματικά ΜΜΜ που ο καθένας από εμάς δεν θα αισθάνεται πολίτης Β’ κατηγορίας και πάνω απ’ όλα δεν θα διακυβεύεται η σωματική του ακεραιότητα.

https://seleo.gr/thessalonikh/286501-gynaika-lipothymhse-se-lewforeio-toy-oasth