Ο ΟΑΣΘ είναι ο μεγαλύτερος Προβοκάτορας!

Ο ΟΑΣΘ είναι ο μεγαλύτερος Προβοκάτορας!

Ο ΟΑΣΘ είναι ο μεγαλύτερος Προβοκάτορας!

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Ο νέος ΟΑΣΘ του κ. Παππά στέλνει τη Δευτέρα στο τιμόνι λεωφορείου υπάλληλό του, πρώην οδηγό, που όμως πλέον είναι ανίκανος να οδηγήσει! Η υπόθεση έχει φθάσει στη Δικαιοσύνη και ο χειρισμός της από τη διοίκηση του κ. Παππά δίδει δικαιωματικά τον τίτλο του μεγαλύτερου Προβοκάτορα της Θεσσαλονίκης στον Οργανισμό των Αστικών Συγκοινωνιών!

Όλα άρχισαν όταν η διοίκηση του οργανισμού εκτίμησε πως πολλοί υπάλληλοι του φορέα που έχουν προσληφθεί ως οδηγοί λουφάρουν και το παίζουν ασθενείς, με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν οι βάρδιες! Έτσι λοιπόν, και επειδή η διοίκηση Παππά δεν παίζει με τα ζητήματα αυτά, στελέχη της ανέλαβαν να συνετίσουν τους λουφαδόρους οδηγούς. Και ανέλαβαν να ψάξουν εξονυχιστικά τις περιπτώσεις στις οποίες άτομα που προσλήφθηκαν ως οδηγοί  έχουν αλλάξει ειδικότητα. Και κάπου εδώ αρχίζει η περιπέτεια του δύσμοιρου Σ.Λ., που προσπαθεί να αποδείξει εδώ και τρεις μήνες ότι δεν είναι ελέφαντας!

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν οδηγός. Μετά όμως από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, έχασε την ικανότητα οδήγησης. Η επιτροπή του υπουργείου Μεταφορών που ελέγχει τους επαγγελματίες οδηγούς τού αφαίρεσε το επαγγελματικό δίπλωμα! Με αποφάσεις του ΟΑΣΘ άλλαξε ειδικότητα και είναι εδώ και αρκετά χρόνια συλλέκτης εισπράξεων (ή «σακουλάς» κατά την αργκώ του ΟΑΣΘ). Τα λαγωνικά της διοίκησης Παππά όμως δεν μάσησαν. Τον εντόπισαν και τον διέταξαν να επιστρέψει στο τιμόνι! Με το υπ’ αριθμόν 8202/7-9-18 έγγραφό της η διοίκηση τον διατάζει να επιστρέψει στη θέση του οδηγού! Έτσι, ο φορέας θα διαθέτει τη Δευτέρα τον  πρώτο οδηγό αστικού λεωφορείου χωρίς δίπλωμα οδήγησης! Παράκληση του Προβοκάτορα: να μας πει ο κ. Παππάς σε ποιο λεωφορείο θα τον τοποθετήσει, ώστε να ξέρουμε να μην το πάρουμε…

http://www.thessnews.gr/article/104904/o-oasth-einai-o-megalyteros-probokatoras