Με κεντρικό σύνθημα “δεν πάει άλλο” είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από απλούς πολίτες όλων των ηλικιών ανάμεσα τους και φοιτητές στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ.

oasth5.jpg

oasth4.jpg

Σε δηλώσεις στο thestival.gr, ο πρόεδρος της ΠΕΔ- ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, τόνισε πως: “Όλο αυτό το διάστημα είχαμε διαμαρτυρίες για την αύξηση του εισιτηρίου αλλά και των εργαζομένων του οργανισμού. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαμαρτυρία από φοιτητές, εργαζομένους αλλά και από τους 14 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, ομόφωνα διακηρύξαμε τη δυσφορία μας για την κακή κατάσταση των παρεχόμενων υπηρεσιών”.

Μάλιστα, ο κ. Κυρίζογλου δε δίστασε να επιτεθεί και στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά αλλά και στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη λέγοντας πως και οι δύο πρέπει να σταματήσουν να έρχονται από την Αθήνα “με μια τσάντα καθρεφτάκια, κινέζικα, από το Μοναστηράκι και να μας τα μοιράζουν εδώ. Θέλουμε άμεσες λύσεις, αυτό μας λένε και οι πολίτες των τοπικών μας κοινωνιών”.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ήταν προγραμματισμένες άλλες δύο συγκεντρώσεις κατά της σημερινής κατάστασης στον ΟΑΣΘ, στην Αγία Βαρβάρα, στην Τούμπα και στο δημαρχείο Ευόσμου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

oasth3.jpg

https://thesseconomy.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CE%B1%CF%83%CE%B8-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CF%8C/?fbclid=IwAR0itvRkunt2C5rDZcHXPJRAdd3fEqusYq8wkpOW-mqV-tzIeFCLUY_jL5w

 

http://www.thestival.gr/society/item/424141-tora-diamartyria-politon-sto-kentro-tis-thessalonikis-gia-tin-katastasi-ston-oasth-foto