Τζιτζικώστας: Δεν φταίω που ακινητοποιήθηκαν τα λεωφορεία, τα παράπονά σας στον… ΟΑΣΘ

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έδωσε ποτέ εντολή να μην κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία» σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter

Την ευθύνη στον ΟΑΣΘ και τον επικεφαλής του Στέλιο Παππά ρίχνει ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Απότολος Τζιτικώστας σηγμείωσε χαρακτηριστικά:  «Η απόφαση του ΟΑΣΘ να μην κυκλοφορήσουν λεωφορεία μέχρι το μεσημέρι είναι αποκλειστικά του Οργανισμού. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έδωσε ποτέ εντολή να μην κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία».

Δείτε την ανάρτησή του:

Απ. Τζιτζικώστας

@tzitzikostas

Η απόφαση του ΟΑΣΘ να μην κυκλοφορήσουν λεωφορεία μέχρι το μεσημέρι είναι αποκλειστικά του Οργανισμού. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έδωσε ποτέ εντολή να μην κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και αναφερόμενος στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία είπε ότι το βασικό οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας είναι προσπελάσιμο και ότι τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Χαλκιδική η οποία πληγεί περισσότερο από τη «Σοφία».

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης 100 αλατιέρες επιχειρούν και μέχρι τώρα έχουν ρίξει 3.500 τόνους αλατιού.

Ακούστε την συνέντευξή του στην εκπομπή της Ματίνας Ηρειώτου:

https://soundcloud.com/panos-andriopoulos-73332567/05012019a