Βίντεο: Το αδιαχώρητο με μαθητές σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Ο οδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει

Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μίκρας προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ όμως ήταν γεμάτος με κόσμο – Ο οδηγός αρνήθηκε να ξεκινήσει το δρομολόγιο

Την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μίκρας, προσπαθώντας να μεταβούν στο σχολείο τους με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, αποτυπώνει το βίντεο που τράβηξε ο σύλλογος γονέων και ανήρτησε στο διαδίκτυο.

Όπως μεταδίδει και το thestival.gr, σήμερα το πρωί περίπου 95 μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μίκρας προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της γραμμής 88 του ΟΑΣΘ, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.

Όμως το λεωφορείο ήταν ήδη γεμάτο με κόσμο και ως εκ τούτου, οι μαθητές δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν.

Ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε να ξεκινήσει το δρομολόγιο, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας που κλήθηκαν στο σημείο εξήγησαν στους επιβάτες ότι το δρομολόγιο δεν θα μπορούσε να γίνει με τόσο κόσμο.

Λόγω του περιστατικού, οι μαθητές έφτασαν στο σχολείο τους με καθυστέρηση.

Γονείς των μαθητών κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και ζητούν να βρεθεί λύση για τους περίπου 95 μαθητές που μετακινούνται καθημερινά με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ούτως ώστε να πηγαίνουν στο σχολείο με ασφάλεια και στην ώρα τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές του σχολείου έκαναν καταληψη για τέσσερις μέρες στο Λύκειο ζητώντας τη διευθέτηση του προβλήματος.