Ενημερωτική συγκέντρωση του Συνεταιρισμού << Ο ΗΡΑΚΛΗΣ >>

Ήταν όλοι εκεί!
Παρά το γεγονός ότι ακόμα βρισκόμαστε στον Αύγουστο και οι συνθήκες της πανδημίας δυσχεραίνουν κάθε προσπάθεια συγκέντρωσης, τα μέλη του συνεταιρισμού έδειξαν πόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν για την πορεία του «Ηρακλή» κατακλύζοντας το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» το βράδυ της Δευτέρας (30/08).
Το ίδιο μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε η πολιτική ηγεσία της Θεσσαλονίκης καθώς στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ΥΜΑΘ κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αβραμίδης εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, από την Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τον κ. Στράτο Σιμόπουλο να στέλνει χαιρετισμό καθώς μια ανειλημμένη υποχρέωση τον κράτησε εκτός. Επίσης από την Β’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης η εκπροσώπηση των βουλευτών ήταν καθολική με τους κ. Θεόδωρο Καράογλου, Σάββα Αναστασιάδη και Δημήτρη Βαρτζόπουλο να στέκονται και αυτοί δίπλα στον συνεταιρισμό και να τοποθετούνται για το δίκαιο των αιτημάτων του “Ηρακλή”. Ακόμα το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και τοποθετήθηκαν οι δήμαρχοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Πλέον με κάθε επίσημο τρόπο έγινε γνωστό ότι το ζήτημα των οφειλόμενων μισθωμάτων έχει δρομολογηθεί και όλοι μαζί βλέπουμε το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας, με τον «Ηρακλή» να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της συζήτησης. Όπως μάλιστα σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΘ «Ηρακλής» κ. Γεώργιος Σταματίου: «Προτείνουμε το συμψηφισμό των οφειλών του ΟΑΣΘ και ουσιαστικά του κράτους προς εμάς, με την παραχώρηση συγκοινωνιακού έργου, τη συμμετοχή μας σε αυτό. Δεν ζητάμε επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας του ιδιωτικού ΟΑΣΘ. Θέλουμε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας, μέσα από ένα ΣΔΙΤ, ένα μοντέλο που ακολουθείται σε μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου». Η παραπάνω επισήμανση για το μοντέλο των ΣΔΙΤ υιοθετήθηκε από τους περισσότερους ομιλητές οι οποίοι με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους έδειξαν ότι επιθυμία τους είναι η αποκατάσταση της αδικίας που γνώρισαν τα μέλη του «Ηρακλή».

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ!